Sanitairdump Groningen

Toiletten

Onze selectie van ligbaden.

Van alle toiletten die vandaag de dag verkocht worden is 95% hangende toiletten door middel van een inbouw reservoir, 4% wordt er nog gekozen voor een duoblok en slechts 1% vervangt zijn huidige toilet nog voor een losse staande wc met een los laag of hoog hangend reservoir. In de productie heeft dit grote gevolgen voor de prijs van de toiletten. Vaak zien de klanten door de bomen het bos niet meer, hieronder beschrijven wij de mogelijkheden:

  • Los closet i.c.m. een laag of hoog hangend reservoir in PK (Achteruitgang) of AO (Onderuitgang).
  • Duoblok (Keramische reservoir op het closet) in PK (Achteruitgang) of AO (Onderuitgang).

Deze toiletten komen vaak tot een 70 tot 80 cm van de muur en de standaard hoogte is 40 cm zonder zitting. Veel mensen denken dat een inbouwreservoir “dieper” uit komt maar dat is niet waar. Deze mogelijkheden heb je dan nog beperkt in de kleur pergamon en/of eventueel verhoogd. Ook is er nog een keuze tussen diepspoel of vlakspoel. Des te zeldzamer u wenst, des te hoger wordt de prijs.

Wisa One Pack Sydney
Sanidusa toilet

Inbouw reservoirs.

Inbouw reservoirs zijn vandaag de dag het meest gewenst en hier zijn dan ook weer wat meer mogelijkheden in. Vaak kiezen mensen voor de meest bekende merken zoals Villeroy & Boch ( V&B ), Sphinx en dat i.c.m. een Geberit UP320 of UP100 reservoir. Wat veel mensen niet weten is dat het ene frame het andere niet is en dat onderdruk van de prijs veel kwaliteit verloren gaat. Vaak is een aangeboden inbouwreservoir van Geberit gecombineerd frame van de spoeltechniek van Geberit met een draagframe van eigen fabricaat, dit resultaat in een set die er opties kwalitatief goed uitziet maar in werkelijkheid wel eens problemen kan opleveren. Om de juiste er tussen uit te zoeken is moeilijk en risico vol, ook met de keramische hangtoiletten worden er vandaag de dag veel concessies gedaan in de kwaliteit om een stuntprijs te halen.

Onze merken toiletten

Kwalitatieve inbouw reservoirs van Wisa Excellent.

Wij van Sanitair Dump zijn van mening dat alles wat je weg bouwt goed moet zijn en hebben daarom gekozen voor de Wisa Excellent inbouw reservoir. Dit reservoir kan met elk willekeurig hangtoilet gecombineerd worden en heeft afwijkende inbouwmaten t.o.v. de meeste aangeboden reservoirs. Daar waar andere merken veelal 52 cm breed zijn bij 20 cm diep werkt de Wisa XS met een 38 cm breed bij 14 cm diep, deze ideale maatvoering is bereikt zonder dat het ten koste gaat van de spoelkracht en kwaliteit. Het Frame bestaat uit een dikwandig koker profiel en kan 450 kg dragen, Wisa Nederland is zo overtuigd van hun product dat er 10 Jaar garantie op wordt verleend aan huis.

Vervangende onderdelen voor inbouw reservoirs

Verder garandeert Wisa dat u tot maximaal 25 jaar na aanschaf van het product nog onderdelen kunt na bestellen. Mocht er onverhoopt dus na 20 jaar iets gebeuren met uw reservoir dan kan het betreffende onderdeel geleverd worden en dit kan altijd via het bedieningspaneel vervangen worden, een volledige ombouw open breken is dus niet meer aan de orde.

Ook kunt u kijken op www.wisa-sanitair.com voor alle overige informatie en mogelijke bedieningspanelen of kom naar onze winkel Sanitair Dump B.V. Groningen aan de Atoomweg 6-1 of mail naar erik@sanitairdumpbv.nl

WC toilet van Sanidusa
Toilet voorbeeld Sanidusa
badkamer-toilet-sanidusa