Badkamer Tegels en Internet

Beste bezoeker,

Helaas is het bijna onmogelijk om de tegels voor uw badkamer via internet uit te zoeken. Wij zijn druk voor u bezig geweest om een selectie van de best verkochte tegels voor uit te zoeken maar zijn tot de conclusie gekomen dat tegels in het echt er véél beter uit zien. Wel proberen wij u via deze weg van nut te zijn door u toch nog het een ander uit te leggen waar u op moet letten bij badkamer tegels.

Als eerste is de sortering van groot belang, als een keramische tegel gefabriceerd worden komen ze uit de fabriek onder verdeeld in drie sortering ofwel Keus. Deze drie sorteringen worden 1, 2, en 3 of A, B, en C keus genoemd en zijn van belang voor de kwaliteit die u aanschaft. Een 1ste Keus tegel heeft minimale maatafwijkingen en een minimale kromming in de tegel, dit geeft een mooi strak resultaat wat uw nieuwe badkamer verdient. De 3de sortering mag volgens de richtlijnen veel meer maatafwijking hebben (Soms wel tot 3mm per tegel) en mag veel krommer lopen van links naar rechts. Deze tegels zijn vaak bedoeld voor de Afrikaanse markt maar helaas zijn er teveel Nederlandse bedrijven die dit om prijs technische redenen toch u aanbieden als zeer goedkope tegels. Wij van Sanitair Dump leveren uitsluitend 1ste sortering tegels, ook de aanbiedingen!

Verder moet u letten om kleurnummer, als u besluit over te gaan toch de aanschaf van een tegel wees er dan zeker van dat u alles van één kleurnummer partij heeft en dat u genoeg heeft. Liever één of twee doos over als één tegel tekort!! Wij van Sanitair Dump leveren uitsluitend op commissie, dat wil zeggen dat u altijd een kleurnummer van ons ontvangt.

Hieronder presenteren wij u een mooie aanbieding in een mat en glans witte wandtegel en een Zwart/Bruine vloertegel van een 1ste keus voor een mooie prijs (op voorraad), wilt u toch graag een andere tegel neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s of kom lang in onze winkel voor het complete tegel assortiment. Heeft u vragen of zoekt een specifieke tegel mail dan naar:
erik@sanitairdumpbv.nl.

Logos-wand-en-vloer-tegelBadkamer Vloertegels

 

Logos-wand-tegelsBadkamer Wandtegels

 

Logos-wand-en-vloer-tegelBadkamer Mozaiek en Kiezels

Wandtegel 25×33 Hoogglans Wit Vloertegel 30×30 Antraciet Wandtegel 25×33 Mat Wit
 Wandtegel 1ste Sortering Hg Wit Witte Bisquiet 25x33  Vloertegel Aktie 50x50 Goedkoop 1ste sortering keus Zwart Bruin  1ste Keus Wandtegel Mat Wit 25x33 Goedkope
Nu € 14,50 P/m2 Nu € 19,50 P/m2 Nu € 14,50 P/m2