Sanitairdump Groningen

Radiatoren

Kwaliteit en vermogen van radiatoren.

De meeste badkamers hebben nog de gewone witte plaatradiator in de badkamer ondanks dat dit totaal niet geschikt is voor de badkamer. Deze radiatoren staan op metalen onder beugels en van daaruit gaan ze al snel oxideren. Vandaag de dag worden deze vervangen door een handdoek radiator speciaal voor de vochtige ruimtes. De bevestigingen is dan van kunstof wat beschadigingen in de afwerking voorkomt maar als u lang plezier van uw radiator wilt hebben is het belangrijk dat u let op de zuiverheid van het materiaal en de afwerking bij de lasnaden.

Wiesbaden radiator
Sanicare Qubic Antraciet

Zuiverheidsgehalte van de radiator.

Wat onze radiatoren zeer geschikt maakt voor de badkamer is dus een hoog zuiverheidsgehalte aan ijzer in het product en een juiste primering op de lasnaden. Dit zorgt ervoor dat onze radiatoren tussen de 5 en 10 jaar garantie hebben tegen oxidatie en dat het vermogen dat nodig is aanzienlijk kan dalen t.o.v. de budget merken.

Onze merken radiatoren

Vermogensberekening radiatoren.

Vaak horen wij mensen over een vermogensberekening van het internet, deze vermogens berekeningen worden vaak gevonden op de website´s van de bouwmarkten en zijn ook gebaseerd op hun producten. Om het vermogen te berekenen dient er rekening gehouden te worden met zeer veel factoren en zelfs dan blijft het nog een schatting, onthoud altijd bij de aanschaf van uw badkamer radiator dat u beter iets teveel vermogen kan hebben als te weinig. Hieronder volgt een bereken methode die functioneert voor onze radiatoren.

V.B.

* Is het huis goed geïsoleerd? Ja = 0 Nee = 2 Nee = 2

* Zitten er ramen in de badkamer? Ja = 2 Nee = 0 Nee = 0

* Zoja, zijn dit dubbele ramen? Ja = 0 Nee = 2 N.V.T

* Heeft uw badkamer buitenmuren? Ja = 2 Nee = 0 Ja, 2 = 4 (aantal buiten muren x 2) +————————————————————————————————-

Inhoud ( L x B x H ) V.B. ( 2 x 3 x 2.5= 15 m³) X Factor 55 + Uitkomst ( 6 ) –> 15 X 61 = 915 Watt

Wiesbaden Elera radiator wit
Wiesbaden Riko radiator
Wiesbaden Elera radiator