Sanitairdump Groningen

Kranen

Chromen of RVS Kranen.

Veel mensen denken bij badkamer kranen dat ze de keuze hebben in glans of mat. Dit is niet helemaal waar aangezien er een groot verschil zit in de gebruikte materialen en dus ook de prijs. Chromen kranen zijn gemaakt van messing, dit materiaal is aanzienlijk goedkoper als roest vast staal (RVS) waar de matte kranen van zijn gemaakt. Om een eerlijk prijs vergelijk te maken tussen chroom (Glans) en RVS (Mat) is dan dus ook niet te doen.

Kranen badkamer
Badkamer kranen

Een kraan mag nooit lekken.

Wij van Sanitair Dump te Groningen zijn van mening dat een kraan net is als een dak “het mag NOOIT lekken”. Wij van Sanitair Dump hebben er dan ook voor gekozen om uitsluitend top kwaliteit te willen verkopen. Na de bekende merken als Grohe, Damixa, Kludi en HansGrohe bekeken te hebben kwamen wij voor de chromen kranen uit bij het Spaanse top Tres en voor de RVS kranen een kwalitatief super Italiaans product.

Onze merken kranen

Onze RVS kranen.

Prijstechnische zijn deze merken niet de duurste maar de kwaliteit is zeer goed. Of u nou een RVS keukenkraan, nostalgische of moderne badkamer kranen zoekt, Sanitair Dump kan u helpen met het maken van de juiste keuze. Tres biedt een prachtig chromen inbouw en opbouw kranen programma met als hardlopers de Cuadro, Loft en Bimax serie. Ook ons RVS kranen programma is compleet in inbouw en opbouw kranen te leveren. Met de RVS kranen zijn wij tevens de goedkoopste van het internet.

APM kraan kopen
APM kranen badkamer
Wiesbaden kranen kopen