Sanitairdump Groningen

Douches

Verschillende soorten douches.

Voor de douche in een badkamer zijn de afmetingen van de ruimte de belangrijkste factor voor het maken van een juiste keuze. Wilt u liever een bad? En is er dan nog ruimte voor een aparte douchecabine? Of moet er dan in bad gedoucht worden. Ook kan het zijn dat u liever een mooi grote badkamer meubel wilt, en gaat dit dan ten koste van uw douche ruimte of kan beide? Ook is er nog de vraag of u een ruime inloop douche wenst of een gesloten douchecabine. U kunt kiezen voor een muur opbouwen of glazen wanden te gebruiken. Kortom wat zijn uw wensen en mogelijkheden.

Douchewand
Wiesbaden douche kopen

Een douchebak of afvoergoot.

Als u een juiste keuze hebt kunnen maken is er nog de vraag of een gebruik wilt maken van een douchebak of een RVS Afvoergoot (Drain). Een douchebak is in sommige situatie verplicht maar in de meeste gevallen wordt er toch gekozen voor een douchegoot, dit omdat het praktischer en mooier is.

Onze merken douches

Douchecabines.

Zoekt u een maat of type glas wand, douchecabine die niet op onze site gepresenteerd staat vraag ons dan naar de mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid leveranciers zijn er diverse soorten mogelijkheden met kleine maat afwijkingen per leverancier. Uw gezochte oplossing voor de douche zouden wij dus mogelijk toch kunnen leveren. Informeer u via erik@sanitairdumpbv.nl.

Novellini douche kopen
Novellini douche young kopen
Novellini Glaxx douche kopen