Sanitairdump Groningen

Badkamermeubels

Badkamermeubels met de hoogste kwaliteit.

Gefineerde goedkope meubelen moeten minimaal van MDF zijn gemaakt aangezien spaanplaat in een keuken prima functioneert maar in de badkamer zal opzwellen. Badkamer meubelen van een eiken houten of teakhout fineer zijn kwalitatief nog een slag hoger en bij massief teak of eiken hout koopt u een top kwaliteit badkamermeubel. Andere massieve houtsoorten vooral het veel gebruikte steigerhout laat zich kwalitatief een stuk minder goed gebruiken in de badkamer.

Badkamermeubels
Badkamermeubels kopen

Verschillende soorten wasbakken.

Wasbakken heb je tegenwoordig vier verschillende types in; keramische, Natuursteen, kunststof (Acryl) en kunststeen (gemineraliseerd of mineraalmarmer). Keramische bakken werden in het verleden alleen gevoerd maar moet tegenwoordig zijn meerdere erkennen in de kunststeen bakken. Keramische bakken zijn duurder, minder strak en kunnen gaan scheuren, toch worden ze vaak nog gekocht door de wat oudere mensen. Kunststof bakken vind u veelal in de bouwmarkten en bij de internet aanbieders zonder showroom, hierbij kan er vaak geen schuur en anti kalmiddelen gebruikt worden en de levensduur is aanzienlijk korter. Kunststeen bakken zijn goedkoper, strakker en zullen nooit scheuren. In een kunststeen wasbak kunnen alle schoonmaak middelen gebruikt worden op rode haarverf na. U zult dan ook zien dat zelfs de duurdere Duitse, Nederlandse en Italiaanse Design fabrikanten hiervoor hebben gekozen.

Onze merken badkamermeubels

Geleiders voor je lades.

Verder zit er nog een groot verschil in de lade geleiders, ondanks dat bijna elke fabrikant van Chinese tot Italiaanse tegenwoordig softclose geleiders fabriceert kan er voor gekozen zijn om deze uit te voeren in kunststof of metaal. Ook dit is voor de meeste mensen slecht te beoordelen, dit kan vaak ontdekt worden door er een lade uit te halen of door u goed te laten informeren.

Ons assortiment badkamermeubels.

Voor vragen over de gebruikte materialen van de meubelen of over ons complete assortiment kunt u altijd een mail sturen naar erik@sanitairdumpbv.nl.

Badkamermeubels kopen in Groningen
Badkamermeubels Groningen
Badkamermeubel Groningen