Sanitairdump Groningen

Baden

Onze selectie van ligbaden.

Welkom op onze online winkel van Sanitairdump B.V. te Groningen. Hieronder vind u een selectie van diverse mogelijkheden in onze lig baden collectie. Wij van Sanitairdump kunnen vrijwel elk ligbad leveren tegen een scherpe prijs, staat uw wens er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via erik@sanitairdumpbv.nl en wij zullen u zo spoedig mogelijk een kwalitatief goed ligbad aanbieden.

Bad kopen Groningen
Ligbaden Groningen

Kwalitatieve baden.

Een bad is niet zo maar een bad, een van de meest belangrijke dingen aan een ligbad is de dikte van het acryl laag. Wij van Sanitairdump verkopen uitsluiten ligbaden met een minimaal acryl laag van 5mm en hoger. Een bad met een mindere acryl laag is niet te repareren na een lichte beschadiging en er kan na verloop van tijd enige vorm van craquelé gaan vertonen. Om dit te voorkomen willen wij uitsluitend kwalitatief goede baden verkopen. Bekende merken als Villeroy & Boch (V&B), Riho, Sanindusa, Schoeder,Wave, Duravit en Wisa behoren allen tot de mogelijkheid maar ook de merkloze maar kwalitatief juiste ligbaden zouden u vanwege de scherpe prijzen kunnen doen besluiten tot een aankoop.

Onze merken baden

Verschillende soorten en maten baden.

Alle maten betreffen de buiten maten van het bad en of u nou een ronde, strakke, hoek of 6-hoeks ligbad zoekt alles is bij Sanitairdump mogelijk. Goedkope aanbieding ligbaden of super luxe Cleopatra ligbaden alles kan!

Bad van Wiesbaden
RIHO desire bad